Service Kits & Elementer

Termostatventiler spiller en nøkkelrolle i ytelsen til alle systemer der de er montert. Uansett om det er snakk om kjølevæske, smøreolje eller andre væsker, er korrekt temperaturkontroll viktig for driftseffektivitet, levetid og utslippskontroll.

For å hjelpe deg med å holde din AMOT-ventil i topp stand, fører vi alle nødvendige komponenter for en fullstendig service. 

Termostatiske temperaturventiler er en robust og pålitelig å kontrollere væsketemperaturer på, og selv om AMOT-ventilene er svært holdbare trenger de som alt annet utstyr vedlikehold: langvarig drift ved ekstreme temperaturer kan gjøre at film og belegg avleirer seg, komponenter kan korrodere eller svekkes av materialtretthet, og o-kan ringer herde eller svulme opp. 

Det bør utføres regelmessig vedlikehold på alle ventiltyper. Intervallet avgjøres blant annet av forholdene ventilen opererer under: desto tøffere forhold, jo oftere bør du ta service på ventilen. Ta kontakt med oss for råd og veiledning.

AMOT-servicesettene gjør det enkelt å holde ventilen i topp tilstand, slik at den fortsetter å gjøre en god jobb med optimal temperaturkontroll. Kontakt oss, så finner vi riktig Kit til din ventil. 

Ing. Westad AS

Nesbruveien 82

1394 Nesbru

Tlf. 66 84 66 67

post@ingwestad.no

© 2019 Ing Westad AS